ת"א
בית משפט השלום פתח תקווה
|
13693-01-10
31/01/2012
|
בפני השופט:
ריבה שרון
|
- נגד - |
התובע:
סימה פרץ
|
הנתבע:
1. מגדל חברה לביטוח בע"מ 2. קאסם אסדי
|
|
החלטה
הצדדים הגישו תחשיבי נזק . על יסוד הנתונים והמסמכים המצויים בפני בשלב זה, הצעתי הינה לסיים את התיק בפשרה כנגד פיצוי בסך של 22,000 ₪. מסכום זה ינוכו ת"ת, ככל ששולמו, וליתרה יווספו שכ"ט עו"ד בשיעור המקובל והוצאות משפט.
הערות: שיעור הכאב וסבל הותאם לסוגג הפגיעה (שבר) ותק' א"כ זמני. האחרון רלבנטי לעזרה בעבר אך אין מקום לפסיקת עזרה לעתיד. אין כל ראיה לכך שהתובעת עבדה בעבר ו/או כי נמנע ממנה לעבוד בהווה ובעתיד. לכן- שיעור הפיצוי המבוקש בפריט זה לכאורה אינו ריאלי.
הצעתי אינה מחייבת את מי מבעלי הדין או את בית-המשפט והיא יכולה להוות בסיס למשא ומתן בין הצדדים - היודעים, מטבע הדברים, פרטים שאינם מצויים בפני כעת. אוסיף עם זאת, כי ההצעה ניתנת לאחר מחשבה ועיבוד יסודי של המצוי בפני בשלב זה ויש בה לטעמי כדי להוות קניית סיכונים וסיכויים הדדית הנכונה לשלב זה של הדיון.
הצדדים מוזמנים לבוא בדברים, למצות הדברות ולהודיעני את תוצאותיה בהודעה משותפת שתוגש ע"י ב"כ התובעת, עד לא יאוחר מיום 6/3/12. תשובת התובעת לנתבעת תינתן בתוך 7 ימים מהיום.
בהצלחה.
המזכירות תואיל לשלוח את הצעתי לב"כ הצדדים- בפקס, ולרשום ת.פ. ליום 7/3/12
ניתנה היום, ז' שבט תשע"ב, 31 ינואר 2012, בהעדר הצדדים.
בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד
יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת